Den Tex & de Groot in Café Mascini

Het optreden van JP en Jim de Groot in Café Mascini (oorspronkelijk gepland op 11-11-2020) is vanwege de coronaperikelen verplaatst naar donderdag 8 april 2021. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig, kaartbezitters krijgen nadere informatie van de programmering van Café Mascini.

Hieronder een samenvatting van Peter Bruyn’s recensie, van een recent optreden in De Waag Haarlem (05-01-2020, Haarlems Dagblad).

“De wegen van Den Tex en De Groot kruisen elkaar regelmatig. Beiden hebben gemeen dat hun podiumpresentatie bovengemiddeld goed is. In hun duo-show zingen ze voornamelijk vertalingen van befaamde singer-songwriters. Allereerst  is het prachtig om te zien hoe JP den Tex met het verstrijken der jaren steeds meer entertainer is geworden.  Bij zijn opkomst zegt hij ‘talloze beroemde vrienden te hebben, die allemaal moeten doen, alsof ze gelukkig zijn’. Gelukkig is er één beroemde vriend die dat niet doet. “Daarom is het fijn om vanmiddag het podium met hem te delen”. Jim de Groot maakt onmiddellijk duidelijk dat hij – ook als conferencier – niet onder wil doen voor Den Tex. ‘Ik ben de zoon van Robert Long’ zegt hij ter introductie. Vervolgens maken de twee er in De Waag een bij vlagen hilarische show van.”

Klik voor tickets naar Café Mascini