Calendar

Sunday October 23 2022

The Starlight Adventure

Op zondagmiddag 23 oktober vindt in het Haarlemse Patronaat de cd presentatie  plaats van “The Starlight Adventure”. Het nieuwe JP album dat hij maakte met pianist/componist/producer Rob van Donselaar. Voor meer achtergrondinformatie klik hier

Op 23 oktober zal het album integraal worden uitgevoerd door de voltallige album-band. Gelardeerd met de bij JP onderhand gebruikelijke storytelling: ook deze keer zit er weer een mooi verhaal tussen de liedjes verstopt!

Klik hier voor tickets.

February through April 2022

Tour Prins, De Munnik & Den Tex

Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex vertaalden 20 iconische popsongs uit de 60-er en 70-er jaren van de vorige eeuw. Liedjes van Bob Dylan, Joni Mitchell, Lou Reed, Tom Waits, Robbie Robertson en Neil Young. In dit theaterconcert worden ze bijgestaan door Yvonne Ebbers (gitaar) en Allie Summers (viool). De zangeressen Stephanie Struijk en Vera van der Poel doen om beurten mee, als ‘speciale gast’.

In De Vertalingen onthullen Kees, Paul en JP het verborgen verhaal achter elk lied. En vertellen over hun zoektocht naar de juiste woorden. Daarom is de voorstelling – niet in de laatste plaats – ook een ode aan de Nederlandse taal.

Voor data en tickets, ga naar de website van De Vertalingen